Apk-keuringen, onderhoud en meer in IJmuiden

Je draait de sleutel om in het contact van de auto en de motor start meteen. Dat geeft zo’n voldaan gevoel; we gunnen het iedereen! Loopt de motor niet zo lekker, moet je auto apk gekeurd worden of is het tijd voor onderhoud? Kom dan naar Intensive Car Care in IJmuiden. Wij bieden eerste hulp aan alle auto’s, ongeacht het merk.

Vraag hier naar de mogelijkheden

All American Cars

Ken je die uitspraak ‘Everything’s bigger in Texas’? Nou, dat geldt niet alleen voor die staat, maar eigenlijk voor heel Amerika. Niet zo gek dus dat veel mensen verzot zijn op de stoere Amerikaanse bolides. Het zijn echte statement cars waarmee je gegarandeerd indruk maakt. Ben je op zoek naar zo’n auto? Geef je wensen aan ons door; wij zijn namelijk gespecialiseerd in de aankoop en het onderhoud van echte Amerikaanse auto's. Daarmee onderscheidt Intensive Car Care zich direct van de meeste andere garagebedrijven. We zoeken voor jou het juiste merk en model, importeren de auto en zorgen ervoor dat jij hier in Nederland de weg op kunt. Wil je ook jouw droom laten uitkomen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Onderhoud, revisie en apk

Goed; niet iedereen heeft of wil zo’n bijzondere Amerikaanse auto. Geeft niets, want onze monteurs duiken met hetzelfde plezier onder de motorkap van iedere andere auto. We voeren alle voorkomende reparaties en revisies uit aan alle merken. Daarnaast zijn wij een erkend autoservicebedrijf voor apk-keuringen. Natuurlijk kun je ook 'gewoon' langskomen voor een kleine of grote onderhoudsbeurt of voor aircoservice. Kortom: Intensive Car Care in IJmuiden is dé plek waar je moet zijn voor de totale zorg van je auto. Wil je langskomen met je auto en niet hoeven wachten? Maak dan meteen een afspraak.

Maak een afspraak