Intensive Car Care in IJmuiden voor APK tot Import

U zoekt een veelzijdig en betaalbaar autobedrijf in omgeving IJmuiden? Allround garagebedrijf Intensive Car Care rekent scherpe prijzen voor een uitgebreid pakket aan diensten. Bij benodigde werkzaamheden krijgt u vooraf altijd een kostenindicatie zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Neem contact op voor afspraak, advies of vrijblijvende offerte.

apk ijmuiden

Onderhoud en reparatie

Door regelmatig onderhoud aan uw auto voorkomt u autopech en verhoogt u de levensduur van uw auto. Mocht uw auto toch reparatie nodig hebben, komt u ook naar Intensive Car Care in IJmuiden.

Reiniging van automatische versnellingsbak, kleine reparaties, storingsdiagnose, uitlijning en vele andere werkzaamheden zijn voor de monteurs in de werkplaats geen probleem.

auto airco ijmuiden

Auto airco

Vindt u comfort belangrijk in uw auto? Of het nu warm of koud is buiten, een goede auto airco zorgt altijd voor een aangename temperatuur in uw auto.

Net als elk ander onderdeel van uw auto heeft de auto airco onderhoud nodig. Het is belangrijk hier een expert voor in de arm te nemen. Autobedrijf Intensive Car Care is specialist in auto airco onderhoud, welk merk auto u ook heeft.

auto garage ijmuiden

APK

Uw auto moet APK gekeurd worden? Maak een afspraak bij Intensive Car Care voor een snelle en betaalbare keuring. Door jarenlange ervaring weten de monteurs op welke kritische punten te letten en ontvangt u hierover betrouwbaar advies. Mochten er reparaties nodig zijn, dan wordt u altijd eerst hierover en de bijbehorende kosten ingelicht.

intensive car care ijmuiden

Specialist Amerikaanse auto's

Heeft u een Amerikaans automerk op het oog die niet in Nederland verkrijgbaar is? Als specialist op het gebied van Amerikaanse auto's wordt u het hele importproces uit handen genomen. Van douane tot BPM, alles wordt geregeld. Ook het bestellen van onderdelen, onderhoud en het ombouwen naar grijs kenteken is mogelijk.

Onderhoud, auto airco, reparatie, APK, veiligheidssystemen, reinigingsmiddelen

Neem contact op